Seadme toite saamiseks on kaks võimalust: kas USB-C kaabliga laadijast või eraldi ostetavast akust, mille disain on loodud täpselt selline, et projektori jalg sellele kinnituks. Tegelikult sobivad kõik USB-C pordiga akud, mille väljund on suurem kui 50W.

Projekti avadest väljub igas suunas ehk 360-kraadine heli, projektor ise on kinnituse ümber keeratav 180 kraadi.

Kaasasolev automaatika optimeerib pildi nii, et see oleks otse ja teravustatud. Probleemiks pole ka ebatasased pinnad. Kuvatava pildi suurust saab kuni 50% ulatuses vähendada.

Pildi heledus on sedavõrd suur, et mul õnnestus pilt tekitada isegi ülimalt valgust neelavale tumesinisele riidetaustale oma töölaual.

Pildi eraldusvõimeks ütleb Samsung olevat Full HD. Projekti lambi elueaks on 30 000 tundi.

Projektor akul

Seade on ühildatav Samdungi televiisoriga, et see pilti suuremalt seinale kuvada. Samsungi SmartThings programmi abil saab projektori automaatselt kohaliku WiFi võrguga ühendada ja mobiiliekraani peegeldada Projektoril on ka endal sisseehitatud meediasisu äiud, näiteks YouTube ja Netflix ja Dsiney+. Apple’i mobiilist sobib ühildamiseks AirPlay 2 programm.

Projektori pult on laaditav nii kaabliga kui sisevalguse abil - selle tagaküljel on selleks päikesepaneel.

Projektori Ambient režiim võimaldab aga seinale kuvada sobivaid kujuneid, hüüdlauseid, valgust. Eriti suure pildi saavutamiseks on võimalik ühendada omavahel ka kaks Freestayle’i.

Seadmega saab ühendada ka kahed Bluetooth-kõrvaklapid.

Projektori energiakulu on 50 W.

Seade maksab 600 eurot.

Jaga
Kommentaarid