Milliseid üherattalisi liikumisvahendeid üldse olemas on ja mis neid eristab? Misasi on "ürr"? Aga muud tasakaaluliikurid? Mis arengu need läbi on teinud?

Kui vaadata nendega seonduvat seadusandlikku poolt, siis mis takistab täieliku Metsiku Lääne tekkimist? Kas elektritõuksija erineb kuidagi isiklikku kergliiklusvahendit omavast inimesest? Kuidas on lood nende sõiduvahendite kindlustamisega?

Kergliikurite-tasakaaluliikurite ning autode vahele jääb veel üks sõidukikategooria - miks pole mopeedautod ning elektrilised mopeedautod massidesse läinud?

Hoolimata sellest, et Glenil on garaažis hobisõidukina Mazda MX-5, otsustas ta juba kümmekond aastat tagasi oma igapäevaautoks valida elektriauto. Miks?

Kuidas on meil Eestis lood nö elektriautokultuuriga? Taristu? Aga suhtumine elektriautode omanikesse? Mida saaks paremini?

Räägime veidi ka tehisaru arengust ning isejuhtivatest autodest - kellele need tegelikult suunatud on? Kas isesõitjate loomine on vajalik või pigem endale vastu rinda tagumine - teeme, sest saame?

Spekuleerime ka tuleviku liikuvuse osas - millised sõidukid ja kütused võiks koos toimima jääda? Miks aga on auto puhul hääl meie jaoks nii oluline?

Stuudios on autoajakirjanikud Veli V. Rajasaar ja Indrek Jakobson, külas Glen Pilvre. Saadet saab kuulata allolevas pleieris. Külasta ka saate Facebooki- ja Instagrami-lehte, kus saab meile jätta kuulajakirju ja tagasisidet. Head kuulamist!

1x
00:00