Tartu Ülikooli õigusteaduste magistrikraad ja väga head töökohad personalijuhtimise valdkonnas polnud see, millega Maurer saanuks päriselt kinnitada oma lapsele, et ta püüdleb oma unistuste poole. „Mõistsin, et minu kohus emana on lapsele näidata eeskuju,“ ütleb ta. Ja just selleteemaline vestlus lapsega andis talle julguse, et teha sisseastumiskatsed EKA-sse. Ja õppida moodi.

Teatavad eeldused selleks olid tal alati olnud – tõendiks lapsena pidevalt millegi õmblemine. Ka materjalidest, mis olid mõeldud hoopis muuks otstarbeks.

EKA-s õppides tuli üsna kiiresti Maureril teha ka otsus – kas ta soovib minna vahetusõpilaseks Islandile. Ta soovis. Ja seal murdis ta veel mitmes mõttes turvalisest keskkonnast välja ning õppis hoopis tootedisaini. „Selle õppimine on mulle samuti igasuguseid uksi avanud,“ lisab ta.

Taskuhäälingus tuleb juttu ka Maureri tööst kostüümikunstnikuna filmide juures, laste suunamisest ning mida ta soovitab teha neil, kel on Erasmuse teekond veel ees.

Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse agentuuri tegemistega saad end kursis hoida meie veebilehel eeagentuur.eeFacebooki lehel või Instagramis @erasmuselood.

Sabina Sägi ja Kreet Maurer



Jaga
Kommentaarid